Dark Mode (BETA):

Back to Guild List

Guild Info

Language
Danmark
Guild Name
TheNorth
Leader Name
langeloeg
Focus
PvE
Goals
Level Requirement
Additional Requirements
+18 år
Introduction
Vores guild er blandt de ældste i BDO Vi er under ny opbygning, så alle har mulighed for at hjælpe til og komme med ønsker eller varetage events mv. Vi er samtidig en guild, der værdsætter medlemmerne, og vi har lært over tid, at regler og restriktioner er noget der fjerner lysten til BDO, derfor har vi meget små krav til folk, der vil joine samt spille i guilden.
  1. Man skal være min 18 år.
  2. Holde god tone og stemning i chat og discord.
  3. Drama Queens – ingen adgang
Hvad kan vi tilbyde? Vi har banket et rigtig godt fællesskab op, der er baseret på venskab opstået igennem BDO. Vi tager hånd om hinanden og prøver så vidt muligt at byde ind med hvad vi kan. In game der har vi en del rigtig gode spillere der er meget behjælpelige over for nye spillere, så vel som gamle, der skal bruge noget hjælp til at optimere deres gameplay eller life skilling. Vi har mange planer for fremtiden.
  • Masser af Guild events
  • Guild Boss scrolls
  • Max missioner
  • Max udbetaling for aktive medlemmer
Opleve den fede, men måske også til tider lumre stemning inde på discord Voice Chat. Håber at du vil overveje vores guild, og støtte op om vores guild projekt, for vi savner dig og der er brug for dig i vores fællesskab. Facebook: https://www.facebook.com/groups/222589588985195/ Discord: Templars of TheNorth Timita#9758 langeloeg#4753